Terima kasih sebab melahirkan nani di dunia.

Dear mak,

Terima kasih sebab melahirkan nani didunia
Terima kasih sebab menyayangi nani dari sekecil zarah sehingga lah nani dewasa
Terima kasih sebb sentiasa support nani bagi semangat dekat nani adakala nani nie degil bak hang..hee.
Terima kasih support nani dalam macam2 careerr yang nani bawak,,,hehe
terima kasih sebab sentiasa dengar luahan hati nani walaupun kekadang mak susah nk faham ap yang nani rasa..
mak,

Nani mintak maaf sebab da pernah buat mak menangis , sedih dan memikirkan tentang hal anak-anak mak, tapi percayalah nani memang xleh nk terima,dan nani memang xboleh dipaksa utk membuat pape keputusan..mak andai kata nani tiada jodoh didunia ini ,tapi berilah nani kesempatan utk jaga mak abah hingga keakhirnya. Hanya satu je nani mintak dari mak dan abah, nani hanya ingin kan semangat utk nani teruskan hidup didunia yang penuh dengan likuliku kehidupan.

For my lovely couzy : nadia tembun !!!!! thank you sentiasa ada dengan aku tak kira lah pape skali keadaan ,,pape pun ko mmg gler dan aku sayang gler kauuuu tembunn !!!!

THANK YOU KORANG !! LOVE YOU SO MUCH !!!!
Nur Izyani Md Zamri